Klachten en Complimenten – Huisartsenpraktijk Rutgers en de Joode – Zeist
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Rutgers en de Joode
Tollenslaan 32 3702GV
Zeist

Klachten en Complimenten

Wij proberen ons werk met veel enthousiasme en inzet te doen. Graag horen wij van u hoe u de zorg heeft ervaren. Wij staan open voor tips en verbeterpunten. Gelieve hiervoor onderstaand fomulier in te vullen.

Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn gaan, zowel op communicatief als op medisch gebied, dan stellen wij het op prijs als u de klacht met ons bespreekt. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen of onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. Meer informatie vindt u op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord