Afspraken – Huisartsenpraktijk Rutgers en de Joode – Zeist
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Rutgers en de Joode
Tollenslaan 32 3702GV
Zeist

Afspraken

Onze praktijk is op weekdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur

Voor het maken van afspraken en het aanvragen van huisbezoeken bij voorkeur bellen tussen 8.00 en 10.00 uur.
U kunt ook via het patiëntenportaal een afspraak maken.

Om een inschatting te maken van de urgentie van de klachten en de benodigde tijd, zal de assistente altijd vragen naar de reden van uw afspraak. Net als de huisarts moet ook de assistente zich houden aan het medisch beroepsgeheim.

Huisbezoeken

Een huisbezoek door de huisarts is bedoeld voor mensen die fysiek niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen. Wanneer u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent komt de huisarts naar uw adres.

Drukte in de praktijk

Op dit moment is het zowel in onze praktijk als op de huisartsenspoedpost erg druk. Het kan voorkomen dat er in deze periode minder spreekuurmogelijkheid is dan gewoonlijk. De assistente zal u een aantal vragen stellen om te bepalen of u snel, of op langere termijn terecht kunt op het spreekuur. Niet-spoedeisende zaken zullen vaak wat uitgesteld moeten worden.

Twijfelt u of u een huisarts moet bezoeken? Kijk dan op: https://www.moetiknaardedokter.nl/

Wegblijftarief

Afspraken dient u 24 uur van tevoren te annuleren.

Wanneer u uw afspraak niet op tijd afzegt of verzuimt te komen dan maken we een notitie in uw dossier. Wanneer dit een tweede keer gebeurt in een kalenderjaar krijgt u een rekening van €25, welke niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar.